Conferinta 8 decembrie 2012

SOCIETATEDidier GrandgeorgeA ROMÂNĂ DE HOMEOTERAPIE vă invită în după-amiaza zilei de Sâmbătă, 8 decembrie 2012, ora 17:00 la conferinţa susţinută de Dr. Didier Grandgeorge, Franţa.

Conferința va avea loc la Hotel Royal, Sala Unirii. Adresa: B-dul Mircea Vodă nr. 28, Sector 3, București.

Cu această ocazie va fi lansată ediţia în limba română a ultimei sale cărţi Inima de trei ori fericită.

Pediatru homeopat care practică şi predă homeopatia de treizeci de ani, Didier Grandgeorge este autorul mai multor cărţi printre care Spiritul remediului homeopatic, Pe potecile homeopatiei (apărute şi în limba română) şi Vindecarea prin homeopatie (în curs de apariţie).

În acest eseu ne oferă un mănunchi de reflecţii pe marginea cuvântului lui Hristos, dar şi al unor înţelepţi, în contextul luminii cunoaşterii sale despre homeopatie.

Ca de obicei, Didier GRANDGEORGE îşi îmbogăţeşte textul cu numeroase cazuri clinice din practica sa medicală cu care ilustrează toate comorile umanităţii pe care le devoalează medicina descoperită de Christian Samuel HAHNEMANN, la începutul secolului al XIX-lea.

Acest travaliu se înscrie în căutarea unui sens al lumii noastre turmentate şi haotice – dincolo de cel al suferinţei – al Iubirii care ne aşteaptă, care bate la poarta inimii noastre.

Vă rugăm să trimiteți un mail de confirmare a participării la adresa asociatia [at] homeotherapia [punct] ro.